h

Nieuws uit 2009

10 december 2009

Concept programma SP Culemborg beschikbaar

Op 16 december aanstaande wordt het verkiezingsprogramma van de SP Culemborg besproken en vastgesteld door de leden van de Afdeling Culemborg. Het concept programma en de kieslijst zijn nu beschikbaar.

Lees verder
16 november 2009

Onrust door Incassobeleid Kleurrijk Wonen

Afgelopen week hebben alle huurders van Kleurrijk Wonen in Culemborg een brief gehad waarin Kleurrijk Wonen meldt dat het incassobeleid gaat veranderen. Dit houdt in dat Kleurrijk Wonen strenger gaan worden met betrekking tot de datum waarop mensen de huur betalen. Kleurrijk Wonen wil dat de huur per direct voor de 1ste van de maand wordt betaald. Veel huurders zijn overvallen door het bericht en zijn het er niet mee eens. De HID neemt actie.

Lees verder
5 november 2009

Algemene Beschouwing SP

De hete Culemborgse kastanjes van dit kabinet: Ja u hoort het goed. Ik wil het vandaag met u hebben over hete kastanjes. Niet vanwege het herfstige weer; Wel vanwege dat bekende Nederlandse gezegde. “Een ander de kastanjes voor je uit het vuur laten halen.” Zo begint de algemene beschouwing van de SP voor de raadsvergadering over de begroting.

Lees verder
20 oktober 2009

Steeds meer met minder

Gemeenten krijgen er steeds meer taken bij die voorheen door het Rijk werden uitgevoerd. Ook Culemborg heeft hiermee te maken. Lees de column door Annet Sartorius - gemeenteraadslid SP Culemborg.

Lees verder
10 oktober 2009

ACTIE 65 BLIJFT 65!!!

Zaterdag 10 oktober heeft de plaatselijke SP op de Markt in Culemborg een handtekeningenactie gehouden om de pensioenleeftijd op 65 jaar te houden. Deze landelijke actie vindt in heel Nederland plaats. Volgendeweek zaterdag 17 oktober staan we er weer.

Lees verder
6 oktober 2009

Verslag Ledenvergadering

Op dinsdag 6 oktober heeft een buitengewone algemene ledenvergadering plaatsgevonden. De vergadering symboliseert de aftrap van de campagne richting de gemeenteraads-verkiezingen in 2010. Om aan deze verkiezingen succesvol te kunnen meedoen is er veel werk te verzetten. Een sterke basis is hiervoor gelegd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier