h

Nieuws uit 2007

18 maart 2007

Actiecomité “Stop de Herkeuringen”

Demonstratie 21 maart 11.30 tot 14.00 Den Haag

Lees verder
25 februari 2007

Oproep SP-nu posters

Laat nu een poster thuisbezorgen en pimp Culemborg wat op !

Lees verder
9 februari 2007

SP Culemborg opent meldpunt Wmo

De SP roept personen en organisaties op te melden welke negatieve gevolgen zij ervaren door de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Reacties zijn welkom vanaf 17 februari op het SP-kantoor aan de Havendijk 2 te Culemborg. U kunt daar iedere zaterdag tussen 10 en 12 uur ‘s morgens ter plekke een vragenlijst invullen of op dat tijdstip even bellen zodat we de lijst kunnen toesturen (0345-519834).

Lees verder
7 februari 2007

Geen belastingservice in 2007

De afgelopen jaren heeft de hulp- en informatiedienst van de SP als service aan de leden hun belastingaangifte verzorgd. Helaas is het ons dit jaar niet gelukt om hiervoor voldoende vrijwilligers te vinden. Wij hebben geprobeerd om zowel onder SP-leden als via het Vrijwilligers Informatie Punt mensen te vinden, maar hebben geen enkele positieve reactie ontvangen.

Lees verder
3 februari 2007

Vitens commissarissen: 25% erbij

De inkt van de fusieondertekening is nog maar nauwelijk opgedroogd, of de bezoldiging van de commissarissen gaat met ongeveer met 25% omhoog. "Graaierij", meent de SP. Bij de fusie van de waterbedrijven Hydron en Vitens ontstaat een waterbedrijf dat grote delen van Nederland van drinkwater voorziet. Ook Culemborg maakt hier deel van uit.

Lees verder
20 januari 2007

Alex Mink naar Culemborg

Aanstaande woensdag 31 januari komt Alex Mink naar Culemborg. Hij is een van de SP-mensen op provinciaal niveau en wil hier in Culemborg eens komen praten over het busvervoer (hij heeft het Busje Plus in het provinciaal verkiezingsprogramma laten opnemen!) en meer in het algemeen over de komende Provinciale Staten-verkiezingen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier