h

Nieuws uit 2011

15 december 2011

Raadspraat

Sinds oktober van dit jaar heb ik het voorrecht om raadslid te zijn in Culemborg. Het is leuk en dankbaar werk. Maar soms is het ook treurig om te zien welke keuzes een meerderheid van de raad maakt, en hoe die keuzes onderbouwt worden.

Lees verder
12 december 2011

ZO kranten verspreid in Stationsbuurt en Veerweggebied

De SP Culemborg heeft de nieuwste ZO krant verspreid in de Stationsbuurt en het Veerweggebied.

Lees verder
11 december 2011

Manifestatie "Armoede werkt niet" een succes

Er waren ruim 6.500 bezoekers bij de manifestatie Armoede werkt niet in Den Bosch. Voornamelijk met de bus arriveerden vanuit het hele land ruim 60 bussen.

Lees verder
9 december 2011

Sprokkelenburg

Helaas, ondanks een fel debat en de nodige amendementen hielden de coalitie-partijen voet bij stuk. Zij blijven het plan steunen van het college steunen om bij woningbouw op Sprokkelenburg te kiezen voor “vrije kavels”. Voor het bouwen van woningen in de prijsklasse van een miljoen euro of meer in plaats van ook het bouwen van woningen van verschillende prijsklassen.

Lees verder
3 december 2011

Folderactie manifestatie "Armoede werkt niet" in Culemborg


Zaterdag 3 december hebben in een gezamenlijke actie de PvdA, FNV en SP in Culemborg flyers uitgedeeld op de Markt, Chopinplein en Koopmansgildeplein. De flyer bevatte een oproep om de manifestatie in Den Bosch te bezoeken en een uitleg van de actie "Armoede werkt niet"

Lees verder

Pagina's

U bent hier