h

Sprokkelenburg

9 december 2011

Sprokkelenburg

Helaas, ondanks een fel debat en de nodige amendementen hielden de coalitie-partijen voet bij stuk. Zij blijven het plan steunen van het college steunen om bij woningbouw op Sprokkelenburg te kiezen voor “vrije kavels”. Voor het bouwen van woningen in de prijsklasse van een miljoen euro of meer in plaats van ook het bouwen van woningen van verschillende prijsklassen.

Hiermee krijgt Culemborg er naar verwachting de nodige peperdure villa’s bij. Zo wordt ook weer eens duidelijk welke problemen deze coalitie graag opgelost ziet. Dat is niet de woonbehoefte van de gewone man, maar eerder die van miljonairs. Of is er alleen maar sprake van denken aan tekorten van de gemeente en waar dan toch het geld voor asfalt en camera’s vandaan moet komen ?

Thijs Heemskerk

U bent hier