h

Manifestatie "Armoede werkt niet" een succes

11 december 2011

Manifestatie "Armoede werkt niet" een succes

Er waren ruim 6.500 bezoekers bij de manifestatie Armoede werkt niet in Den Bosch. Voornamelijk met de bus arriveerden vanuit het hele land ruim 60 bussen.

Vanaf het begin zat de stemming er goed in. Opgewarmd door de muziek van Bob Fosko en band kwamen de sprekers aan het woord: Jan Marijnissen met interviews, Agnes Jongerius, Job Cohen, staatsecretaris de Krom en tot slot Emile Roemer. De maatregelen moeten van tafel om 60.000 WSW-ers achter de geraniums te zetten. Volgens de Krom was dat niet de bedoeling, maar de zaal was het niet met hem eens. De handtekeningen op de handschoenen leverden ruim 126.000 steunbetuigingen op. Een lang lint tussen station en de Brabanthallen getuigde daarvan. Culemborg was met 10 mensen aanwezig. Ook Tiel was met de werkgroep present.

U bent hier