h

Algemene beschouwingen SP 2014

9 november 2013

Algemene beschouwingen SP 2014

De SP reageerde kritisch op de begrotingsplannen van het college. Fractievoorzitter Thijs Heemskerk vertelt ernstig ontevreden te zijn over de manier waarop het college de raad, inwoners en organisaties in de stad informeert. Ook vind hij dat dit college niet, zoals zij zelf vinden ‘scherp aan de wind stuurt’, maar juist te weinig visie en richtingsgevoel heeft.

Het mag duidelijk zijn, Culemborg bevindt zich - zoals dat heet - in zwaar weer. De economische crisis houdt nog steeds aan. De gevolgen van die crisis zijn voor steeds meer inwoners van Culemborg direct voelbaar. Het aantal mensen dat een baan zoekt en die niet kan vinden groeit nog steeds. Ook zijn er steeds meer Culemborgers die moeite hebben om financieel rond te komen. Voor wie ieder maand het weer de vraag is hoe zij de eindjes aan elkaar moeten gaan knopen.

De volledige tekst van de algemene beschouwing bij de begroting van 2014 kunt u HIER als PDF downloaden.

Reacties

Hoezo prijsverhoging? wij zetten de kleine grijze container hooguit 7 maal per jaar aan de straat.

Reactie toevoegen

U bent hier