h

Motie SP over AVRI tarieven aangenomen

8 november 2013

Motie SP over AVRI tarieven aangenomen

Op 7 november werd tijdens de begrotingsbesprekingen de motie van de SP, mede ingediend door CU, CDA, PvdA en GroenLinks en gesteund door de VDD, tegen de nieuwe AVRI tarieven unaniem aangenomen. De wethouder heeft nu als opdracht meegekregen om in december in het AVRI bestuur andere tarieven te bepleiten dan tot nu toe de bedoeling was. De vele honderden reacties via onze website en facebook gaf aan dat het onderwerp enorm leefde onder de bevolking. Binnenkort worden de handtekeningen aangeboden aan de voorzitter van de raad van bestuur van de AVRI.

We zijn blij dat ook de andere partijen die menig deelde en we rekenen nu op een tariefstructuur wat veel meer in lijn ligt van de huidige tarieven. Het uitgangspunt daarbij is dat goed scheiden moet lonen, maar dat het niet leidt tot beboeten van bijna alle Culemborgers, die dat scheiden al echt wel doen. Het kan altijd beter, maar dan op een evenwichtige manier ingestoken.

Reactie toevoegen

U bent hier