h

Afdeling in oprichting; SP West Betuwe

Welkom op de pagina van de afdeling in oprichting  SP West Betuwe! 

In juni 2021 zijn vijf enthousiaste SP-leden aan de slag gegaan in de vorm van een werkgroep. Een werkgroep is de eerste stap in het oprichten van een officiële SP-afdeling in een gemeente. Inmiddels is de SP West betuwe een afdeling in oprichting geworden.

Vanuit de afdeling in oprichting worden acties georganiseerd om de gemeente West Betuwe gelijkwaardiger, duurzamer en meer solidair te maken. Zo is een aantal actieve leden bijvoorbeeld al langs de deuren gegaan in de gemeente om verhalen te verzamelen voor het zwartboek van de SP, in het kader van de wooncrisis. Ook hebben actieve leden flyers uitgedeeld voor de actie tegen de uitkleding van het openbaar vervoer in de provincie Gelderland. Verder proberen wij als groep te inventariseren tegen welke problemen  de bewoners van de West Betuwe aanlopen , op dit moment met name op het gebied wonen en veiligheid. Dit door middel van brieven en affiches. 

 en Er staan er nog meer acties op de agenda!.

 Houd voor onze acties vooral deze webpagina en het instagram-account in de gaten (https://www.instagram.com/sp_west_betuwe/). 

De SP West Betuwe deed helaas nog niet mee bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. De afdeling in oprichting blijft natuurlijk wel actievoeren in de gemeente West Betuwe! 

           

Wil je in contact komen met de afdeling in oprichting? Stuur een Whatsapp-bericht naar: 06 84116668, of stuur een e-mail naar werkroepspwestbetuwe@outlook.com 

U bent hier