h

Overlijden Krien Verhoek

13 oktober 2021

Overlijden Krien Verhoek

Beste leden van de SP-Culemborg,

 

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Krien Verhoek zondagnacht op 72-jarige leeftijd is overleden. Jarenlang regisseerde hij de distributie van de Tribune in Culemborg. Elke maand kwamen de bezorgers bij hem langs om de voor hen voorgesorteerde wijk op te halen.  Of men kwam zomaar langs om een kopje koffie te drinken. Ook heeft Krien zich verdienstelijk gemaakt voor het onderhouden van de website.

Daarnaast is Krien actief geweest in het FNV. Hij was altijd betrokken op mensen die het niet zo breed hebben.

Hoewel Krien het qua gezondheid niet altijd even makkelijk had kwam hij op mij over als iemand die het leven positief benaderde. Via de SP heeft hij ook zijn vrouw Bea, een SP-er van het eerste uur in Culemborg,  leren kennen. We wensen haar alle sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

Namens het bestuur,

 

Antoon van den Elzen

Reactie toevoegen

U bent hier