h

Gerard van Breukelen als raadslid geïnstalleerd.

17 mei 2021

Gerard van Breukelen als raadslid geïnstalleerd.

Foto: J. Beverloo
Met ingang van 18 maart heb ik de plaats van Thijs ingenomen in als gemeente raadslid voor de SP.
Ik zal me even voorstellen. Gerard van Breukelen, opgegroeid in Schalkwijk en via , Utrecht 30 jaar geleden in Culemborg terecht gekomen.
Inmiddels al 40 jaar lid van de SP, omdat ik me in wil zetten voor een sociale en rechtvaardige samenleving.
In de periode 1994-1998 heb ik samen met Jan Burger en Agnes Vermeulen ook al raadslid mogen zijn. Er is veel veranderd sinds die tijd en ik zal er wel weer helemaal in moeten komen. Maar ik weet zeker dat ik dat met de hulp van de vele SP leden in Culemborg helemaal voor elkaar ga krijgen. De idealen zijn niet veranderd.
Ik ga er tegen aan. Met als speerpunten: Armoedebestrijding, betaalbare woningen, veiligheid en de klimaatproblematiek.

Reactie toevoegen

U bent hier