h

Kies voor eerlijke politiek

21 maart 2018

Kies voor eerlijke politiek

Foto: SP

Op 21 maart is het aan u. Dan mag u zeggen wat u belangrijk vindt in Culemborg. De hoge heren in Den Haag zijn er vooral voor de multinationals. Zij zeggen dat de crisis voorbij is, maar u moet langer doorwerken. U merkt dat het moeilijk is om passende woning te vinden en dat de huren stijgen. Inwoners die onze steun verdienen en hun mantelzorgers krijgen te horen "zoek het zelf" maar uit. Eigen bijdrages en ingewikkelde regels om de kosten te drukken belemmeren goede zorg.

 

Foto: SP
Regels in plaats van mensen nodig hebben is waar men in Den Haag vooral oog voor heeft. Kies voor mensen in plaats van deze van bovenaf opgelegde regels. Kies voor de menselijke maat. Ga in ieder geval stemmen en spreek u uit op 21 maart.

U bent hier