h

Graaiende bankiers? Ik dacht het niet!

9 maart 2018

Graaiende bankiers? Ik dacht het niet!

Foto: SP

Herinnert u het zich nog? In 2008 moesten de banken met miljarden van ons geld gered worden. De bankiers pakten wat ze pakken konden, de samenleving betaalde de rekening. Voor de ING-baas telt dat allemaal niet. Hij denkt verder te gaan waar zijn voorgangers gebleven waren: hij krijgt een salarisverhoging van 50% en wil drie miljoen euro gaan verdienen. Ondertussen zijn bij ING er talloze mensen ontslagen en krijgn gewone werknemers slechts een loonsverhoging van 1,7 procent.
Nu vraagt deze bankier om begrip. De SP denkt van niet! Als de minister nog niet heeft ingegrepen dan is het aan de bevolking om een vuist tegen "de pakken wat je pakken kan" mentaliteit. Doet u ook mee?

Kijk voor meer informatie over deze SP actie op:

https://doemee.sp.nl/ing?utm_source=SP+Nieuwsbrieven&utm_campaign=ce4c3bd00b-EMAIL_CAMPAIGN_2018_03_09&utm_medium=email&utm_term=0_f0873b7e8e-ce4c3bd00b-440491661 

Reactie toevoegen

U bent hier