h

Kandidatenlijst SP Culemborg

1 februari 2018

Kandidatenlijst SP Culemborg

Op de SP ledenavond van 29 januari werd de kandidatenlijst van de SP in Culemborg voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.  Opnieuw wordt de lijst aangevoerd door de huidige fractievoorzitter van de SP, Thijs Heemskerk. De 18 jarige Bas van Hees staat op plek 2, gevolgd door Gerard van Breukelen, die al eerder raadslid voor de SP was. De rest van de top-5 bestaat uit het Klaas Krist en Stefan Flos. 

Die avond werd ook het verkiezingsprogramma met de titel “Met elkaar, in Culemborg” besproken.  Onze inzet bij de verkiezingen is een schoon, duurzaam, veilig en socialer Culemborg . Daarbij gaan we steeds uit van de Menselijke Maat.  De menselijke maat behoort maatgevend te zijn voor de inrichting van de samenleving. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid van mensen en solidariteit tussen mensen vormen onze meetlat, hier en nu, en onderweg naar een betere wereld.

De gehele kandidatenlijst ziet er als volgt uit:
1 Thijs Heemskerk
2 Bas van Hees
3 Gerard van Breukelen
4 Klaas Krist
5 Stefan  Flos
6 Frank Van den Dungen
7 Sylvia Mooren
8 Antoon van den Elzen
9 Betty Spits
10 Sjoukje Bulder
11 Pieter van Dijk
12 Bea Spekman-Verhoek
13 Wijnand Thoomes

Reactie toevoegen

U bent hier