h

De SP gaat door

17 maart 2017

De SP gaat door

Foto: SP

Natuurlijk, De SP had graag een paar zetels gewonnen op 15 maart. Daar is de afgelopen maanden door duizenden vrijwilligers hard gewerkt. Dat geldt ook voor de afdeling Culemborg. Zo hebben we in Culemborg zo'n 7000 folders verspreid en hebben we deelgenomen aan het plaatselijke verkiezingsdebat en de verkiezingsmarkt. Ook in de toekomstige fusie gemeente GNL (geldermalsen, Neerijnen Lingewaal) hebben SP-ers de nodige posters en folders verspreid.Dan hoop je op winst en dan is het jammer als dat net niet lukt.

Emile Roemer zegt hierover "ik kijk ook naar waar we vandaan komen. Nog geen maand geleden stonden we op tien zetels in de peilingen en schreef menigeen ons af. En dat hebben we niet laten gebeuren. In een rechtse storm zijn we toch maar mooi overeind gebleven. We knokten ons terug in de wedstrijd en we haalden de meeste stemmen van alle linkse partijen binnen." Dat geeft vertrouwen. De steun voor de SP is nog altijd groot. Daarom gaan wij door. Ook omdat juist nu één miljoen mensen op ons rekenen. Voor die mensen staan wij klaar om te knokken.

U bent hier