h

Politiek WeesCafé met Jan Burger

3 juni 2015

Politiek WeesCafé met Jan Burger

Jan Burger, SP-wethouder in Wijk bij Duurstede, komt vertellen over hoe het college daar geprobeerd heeft de stad aantrekkelijk te maken. Hij gaat zondag 7 juni in gesprek met onder meer raadsleden en plaatselijke ondernemers. Jan is een van de oprichters van de SP afdeling Culemborg en was geruime tijd raadslid en later wethouder voor de SP in Culemborg.  

Teun van Aken spreekt namens Culemborg Bijvoorbeeld een column uit. Vanuit de raad komen in ieder geval Rinske van Noortwijk (D66) en Marinka Mulder (PvdA). Gerard van Kilsdonk komt met zin in ondernemerskracht. En verder volgt een parade van een paar mooie parels uit de Binnenstad. Het Politiek WeesCafé wordt gehouden op zondagmiddag 7 juni tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek te Culemborg.

U bent hier