h

SP met actie bij Culemborg Bijvoorbeeld

15 juli 2014

SP met actie bij Culemborg Bijvoorbeeld

Net als vorige jaren doet SP Culemborg mee met Culemborg Bijvoorbeeld met een kraam op de Markt. Dit jaar voeren we de actie “Verplicht Verhuizen? Ik Dacht Het Niet!” tegen het dreigende voorstel van het kabinet om 800 van de 1300 verzorgingshuizen te sluiten.

Vanwege de bezuinigingen moeten ouderen in verzorgingshuizen gedwongen verhuizen. Of ze komen het verzorgingshuis niet meer in terwijl zij die geborgenheid juist nodig hebben.

Onze doel is zo veel mogelijk protest briefkaarten te laten tekenen en door te sturen naar het kabinet. In de laatste maanden hebben wij zowel in Culemborg als in Tiel deze kaarten op verschillende plaatsen verspreid.

Deze actie loopt door tot en met 1 september 2014. Heb je nog niet getekend, gebruik deze link: 'petitie'

Onze ouderen verdienen beter!

 

U bent hier