h

landelijke demonstratie BASTA!

13 november 2013

landelijke demonstratie BASTA!

Op zaterdag 30 november zijn we van 11 tot 15uur samen met FNV leden in de Jaarbeurs in Utrecht bijeen om gezamenlijk ons protest te uiten over de bezuinigingen van het huidige kabinet.

We willen met zo veel mogelijk mensen samen komen om duidelijk te maken dat het zo echt niet langer kan. De ene bezuiniging is nog niet doorgevoerd of de volgende bezuiniging wordt al weer aangekondigd.

Vervoer naar en van Utrecht

Met de bus: De FNV organiseert gratis busvervoer naar Utrecht. De opstapplaats in Culemborg is Meerlaan 1 (vlak bij Bartje en Elk Welzijn) en in Tiel Siepenlaan 1. Wil je met de bus mee schrijf je dan voor vrijdag 22 november 12:00uur in via www.koopkrachtenechtebanen.nl

Met de trein: Bij voldoende aanmeldingen kunnen we vanuit Culemborg met NS groepsvervoer goedkoper reizen. Opgeven voor het reizen met de trein voor vrijdag 22 november bij Cathy Staats via culemborg@sp.nl

Met de auto: De Jaarbeurshallen zijn goed met de auto bereikbaar. Ook het parkeren is daar geen probleem.

Wij hopen met zo veel mogelijk mensen uit Rivierenland aanwezig te zijn en zo onze stem tegen de bezuinigingen duidelijk te laten horen.

tot 30 november in de Jaarbeurshallen in Utrecht !!

Reactie toevoegen

U bent hier