h

Doe mee aan de OMMEZWAAI

18 september 2013

Doe mee aan de OMMEZWAAI

De SP roept inwoners op om zaterdag naar Amsterdam te gaan om te demonstreren.  In Culemborg worden door de SP deze week honderden flyers verspreid om de zaterdag  georganiseerde dag van der ommezwaai in Culemborg onder de aandacht te brengen. Tientallen organisaties hebben onder het kopje "Stop de bezuinigen" het initiatief genomen om op 21 september om 13 uur samen te komen op het Beursplein in Amsterdam. Daarmee willen zij laten zien dat het anders kan en anders moet. Dat is heel waardevol. Het draagvlak voor deze coalitie van PvdA en VVD verdampt als sneeuw voor de zon. En het goede nieuws is: het alternatief krijgt van onderop vorm. Overal in het land komen mensen in beweging.  Iets dat zeker ook voor Culemborg geldt. Kom ook en laat weten dat ook in Culemborg steeds meer mensen een ommezwaai willen !

Reacties

Tientallen organisaties hebben onder het kopje "Stop de bezuinigen" het initiatief genomen om op 21 september om 13 uur samen te komen op het Beursplein in Amsterdam. Daarmee willen zij laten zien dat het anders kan en anders moet. Dat is heel waardevol. Hoop, verandering en optimisme is wat we nodig hebben om een einde te maken aan het cynisme. Emile Roemer: "Ik ga naar Amsterdam om duidelijk te maken dat we het samen moeten doen, met iedereen die wil investeren in zorg, werk, onderwijs, cultuur en innovatie. Ik nodig je bij deze uit: kom ook naar Amsterdam.?"

Ondertussen lijkt het kabinet aan een wanhoopsoffensief begonnen. Het draagvlak voor deze coalitie van PvdA en VVD verdampt als sneeuw voor de zon. En het goede nieuws is: het alternatief krijgt van onderop vorm. Overal in het land komen mensen in beweging. Ze zijn klaar met het negativisme, de platte bezuinigingen en met dit kabinet dat drukker is met zichzelf dan met Nederland. Dat is ook te zien in Culemborg. De steun voor de VVD neemt zelfs bij ondernemers en werkgevers af.  Voormalige kaderleden van de PvdA keren zich af van de landelijke gekozen koers van de PvdA. In Culemborg zijn zij bezig met het oprichten van hun eigen plaatselijke politieke partijen. 

Kom ook en laat iedereen weten dat ook in Culemborg steeds meer mensen werken aan alternatieven voor het cynisme van dit PvdA en VVD kabinet.

Reactie toevoegen

U bent hier