h

Ledenavond over begroting

3 november 2012

Ledenavond over begroting

Op maandag 29 oktober was er een ledenavond over de begroting van 2013. Er werd gesproken over de financiele situatie van de stad, en besloten welke onderwerpen belangrijk zijn voor ons om moties en amendement over in te dienen.

Binnen de SP wordt met grote zorg gekeken naar voorstellen om te bezuinigen op minimabeleid en welzijnswerk, en zijn we bezorgd over het behoud van natuur en bijvoorbeeld de kinderboerderij. Daarom gaan we onder andere moties indienen tegen het wegbezuinigen van werkgelegenheid door WWB'ers in te zetten in de huishoudelijke hulp, en tegen het schrapen van de zorg voor zorgtoeslag regeling. Ook willen we sneller naar een klimaatneutrale stad, met een motie om goedkope leningen te verzorgen voor mensen die zonnepanelen op hun dak willen plaatsen. De behandeling van de begroting is op donderdag 8 november

U bent hier