h

SP soepexpres op Chopinplein

15 januari 2010

SP soepexpres op Chopinplein

Op woensdagmiddag 20 januari van 11.00 tot 16.00 uur staat de SP soepexpres op het Chopinplein. Onder het genot van een heerlijk kopje verantwoorde tomatensoep kunt u met ons buurten en bijpraten.

De SP verspreidt graag wat warmte in deze koude tijden. Daarom komt de SoeP Express naar Culemborg. Op woensdag 20 januari a.s. staat de soepexpres tussen 11 en 16 uur op het Chopinplein om iedereen een kopje overheerlijke tomatensoep aan te bieden. De biologische en diervriendelijke tomatensoep is ontwikkeld in samenwerking met kookkunstkenner Johannes van Dam. De soep is geschikt voor een vegetarisch, veganistisch en halal dieet. Oordeel zelf en kom een kopje soep halen. Tegelijk kunt u ons het hemd van het lijf vragen over ons verkiezingsprogramma, de kandidaten en onze acties. Nuttige tips nemen we dan graag weer mee. Tot woensdag!

U bent hier