h

week van de vooruitgang

21 september 2009

week van de vooruitgang

De week van de voortuitgang was in Culemborg een succes: met inbreng van veel verschillende partijen waaronder de SP en het mooie weer.

De week van de vooruitgang van 2009, die jaarlijks in honderden Europese gemeentes gehouden wordt, is ook in Culemborg met veel succes georganiseerd. Tijdens deze week konden belangstellenden gratis hun bandenspanning laten meten, zich laten informeren over autodelen en zich laten informeren over elektrische auto’s. De laatste dag van deze week konden vele mensen gebruik maken van de mogelijkheid om wandelend en fietsend te genieten van een autovrije Beusichemsedijk. Deze week, die bedoeld was om mensen meer bewust te maken van de noodzaak voor duurzame mobiliteit en een beter leefklimaat, trok dit jaar (ook in Culemborg) meer bezoekers dan andere jaren. Mede door de inzet van actieve SP’ers en andere vrijwilligers werd de week een succes. In Culemborg bestaat het organisatiecomité naast de SP, uit Milieudefensie, de Fietsersbond, Rover, Wheels4All, CDA, D66, Groen Links en de PvdA. Voor het verslag van de week kunt u kijken op de site van milieudefensie.

U bent hier