h

Busplatform houdt busweek

10 november 2006

Busplatform houdt busweek

In de week van 27 tot en met 1 december laat het busplatform opnieuw een busje door Culemborg een lijndienst onderhouden. De bus rijdt volgens dienstregeling door de hele stad. Mensen kunnen mee voor een vrijwillige bijdrage.

Het busplatform, dat pleit voor busvervoer in Culemborg, wil opnieuw laten zien, dat er vraag is naar openbaar vervoer in onze stad. Met de busweek wordt ook nader onderzocht welke reizen mensen precies af willen leggen, welke bushaltes belangrijk zijn, wat mensen verwachten van een bus in Culemborg en wie er gebruik van maken.

Voor de busweek zoekt het busplatform chauffeurs en bijrijders. Opgeven bij Philip Oosterlaak, tel 530576. De SP maakt de busweek mede mogelijk door een financiƫle bijdrage voor het huren van de bus.

U bent hier