h

Verkiezingen 22 november 2006. NU SP.

17 augustus 2006

Verkiezingen 22 november 2006. NU SP.

Ledenbijeenkomst 5 september a.s.

Aan: Leden van de SP

Afdeling Culemborg e.o.

Beste mensen,

Het moet anders in Nederland (en de rest van de wereld). Het kabinet Balkenende heeft ons land de afgelopen jaren steeds verder achterop geholpen. Tijd voor een ander beleid. Tijd voor een sociaal en rechtvaardig Nederland waar we trots op kunnen zijn. Tijd voor een samenleving waar voor iedereen een plekje onder de zon is. Nu SP!

Op 22 november is het zover. Maar hoe zorgen we ervoor dat de kiezers vertrouwen in de SP kunnen hebben en zeker niet zomaar in de praatjes van Zalm en Balkenende trappen? Hoe moet onze verkiezingscampagne eruit zien? Wat kunnen we doen om de ideeën van de SP goed onder de aandacht te brengen, in het hele Rivierenland? Hoe kunnen we met z’n allen zo goed mogelijk onze ideeën naar voren brengen?

Op dinsdagavond 5 september houdt de SP een ledenbijeenkomst in het partijkantoor aan de Havendijk 2 als aftrap van de verkiezingskampagne. Aanvang 20.00 uur. Aan de orde ondermeer:

-verkiezing afdelingsvertegenwoordigers naar het speciale verkiezingscongres (7 oktober a.s.) en naar de regioconferentie (16 september a.s.).
-bespreking ideeën voor concept SP-verkiezingsprogramma
-bespreking ideeën over concept SP-kandidatenlijst Tweede Kamer
·verkiezingskampagne in alle gemeentes in Rivierenland

Hopelijk heeft iedereen de afgelopen maanden een mooie tijd gehad en wellicht een fijne vakantie. Na de zomer barsten de SP-activiteiten weer volop los. Om te beginnen op 5 september met de ledenbijeenkomst rond de verkiezingen. In diverse plaatsen in het Rivierenland zullen SP-werkgroepen aan de slag gaan (meld u aan!). De cursus “Lokaal Actief” gaat van start op 21 september. Voor nieuwe leden is er 12 september a.s. een speciale kennismakingsavond. En er volgt natuurlijk nog veel meer.

Problemen met het vervoer? Bel: 0345-530576.

Graag tot ziens.

Namens het afdelingsbestuur

Steven Kroeze.

U bent hier