h

Bezoek Tweede Kamer 23 juni

9 mei 2006

Bezoek Tweede Kamer 23 juni

Wat doen Tweede Kamerleden van de SP? Hoe ziet dat er allemaal uit? Wie zijn er namens de SP in Den Haag aan het werk? Op 23 juni organiseert de afdeling Culemborg een bezoek aan de Tweede Kamer. De groep wordt ontvangen door een SP-kamerlid en fractiemedewerkers.

In Den Haag is de ontvangst om 13.00 uur. Het programma duurt tot 16.30 uur. Een uitgebreide lunch is inbegrepen. De kosten zijn vijf Euro. Een bezoek is zeker de moeite waard!

Aanmelden zo spoedig mogelijk via Wil van Dijk, naxxar@hetnet.nl, telefoon 0345-515238, p/a Havendijk 2, 4101 AB Culemborg. Bij voldoende belangstelling wordt een bus gehuurd (retour vijf euro), anders wordt vervoer wordt op een andere manier geregeld. Vertrek uit Culemborg circa 11.30 uur. Nadere info voor de deelnemers volgt.

U bent hier