h

Bijeenkomst SP in Salaamander over veiligheid, stadsvernieuwing en integratie

17 februari 2006

Bijeenkomst SP in Salaamander over veiligheid, stadsvernieuwing en integratie

Op dinsdagavond 21 februari a.s. is er in wijkcentrum De Salamaander in Terweijde een informatie-avond over veiligheid, stadsvernieuwing en integratie. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de SP. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen bezoeken kandidaat-raadsleden een aantal wijken en spreken met bewoners over de kwesties die in een bepaalde wijk leven.

Op zaterdag 18 februari a.s. -dus enkele dagen voorafgaand aan het wijkbezoek- is er een marktkraam ingericht op het Chopinplein. Voorbijgangers worden gevraagd om hun mening te geven over de wijk, de leefbaarheid en de voorzieningen. Ook worden huis-aan-huis pamfletten en vragenformulieren verspreid. Op die manier peilen de socialisten eveneens de mening van de bewoners.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 21 februari a.s. geeft de SP de resultaten van de peiling en gaan de kandidaat-raadsleden met de wijkbewoners in gesprek. Alle zaken kunnen wat de partij betreft op tafel komen.

De bijeenkomst vindt plaats in het sociaal cultureel centrum De Salaamander van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is vrij en iedereen is welkom.

U bent hier