h

Verkiezingskranten en informatiekramen SP

23 januari 2006

Verkiezingskranten en informatiekramen SP

Vanaf zaterdag 18 februari worden er in Culemborg ruim 10.000 huis-aan-huis folders rondgebracht om alle inwoners van de stad kennis te laten maken met de standpunten van de SP en de plannen die zij heeft voor de toekomst.

De laatste dagen voor de verkiezingen -dinsdag 7 maart a.s.- worden bovendien nog eens hetzelfde aantal ‘laatste dagkaarten’ rondgebracht. Enkele tientallen actieve leden van de SP verzorgen de verspreiding van de kranten en ‘laatste dagkaarten’.

De laatste drie zaterdagen voor de verkiezingen staat de SP met een kraam in de winkelcentra in Terweijde, Parijsch, en op de Markt in de Binnenstad. Van ongeveer 10.00 tot 16.00 uur kunnen winkelende mensen informatie krijgen of in gesprek gaan met onze kandidaten. En natuurlijk wordt gezorgd voor het nodige vermaak!

Waar en wanneer:
• Winkelcentrum Terweijde, Chopinplein, op zaterdag 18 februari a.s.
• Winkelcentrum, Parijsch, op zaterdag 25 februari a.s.
• Centrum Culemborg, op de Markt, op zaterdag 4 maart a.s.

U bent hier