h

Raak uw stem niet kwijt: Gebruik de stemservice van de SP

23 januari 2006

Raak uw stem niet kwijt: Gebruik de stemservice van de SP

Er zijn mensen die op 7 maart a.s. niet kunnen. Omdat ze op vakantie zijn, elders verblijven, of wellicht ziek zijn. Ook zijn er mensen die problemen hebben met vervoer naar het stemlokaal. De SP organiseert op de dag van de verkiezingen een stemservice.

Wanneer men daar behoefte aan heeft, kunnen mensen gratis met de auto vervoerd worden naar het stemlokaal.
Ook is het mogelijk dat men een volmacht afgeeft. SP-leden in de buurt zorgen er dan voor dat uw stem niet verloren gaat!

Meer weten of afspraken maken? U kunt contact opnemen met Philip Oosterlaak: tel. 0345 530576 of Steven Kroeze: tel. 0345 519458. Op de dag van de verkiezingen is het partijkantoor de gehele dag te bereiken via tel. 0345 519834.

U bent hier